Zwemmen voor diploma's bij Vivax Oegstgeest

afzwemmen n Op zaterdag 9 april hebben 42 kinderen van zwem- & polovereniging Vivax afgezwommen, met een goed resultaat.


Zenuwachtige koppies, bibberende kindertjes en trotse ouders en familie als toeschouwer vulden de zwemzaal. Na de eerste duik waren de ergste zenuwen verdwenen en kon ieder kind laten zien wat hij/zij geleerd heeft de afgelopen periode

Diploma A: Daley Derksen, Wiebe van Rhijn, Fenn Vlasveld, Kai Vlasveld, Jake van Uden, Mirre Sneijders, Mika Urgert, Kyra Holverda, Mia Schmaltz

Diploma B: Anieke Nozeman, Feline Noya, Liv Koopmans, Minke Jehee, Dex de Jong, Lena Tollerton
Diploma C: Sanne Wichgers, Lone Plasmeijer, Lisa Smit, Anna Sipkes, Jill Jacobs, Nathan Klukuhn, Ame Knijnenburg
Zwemvaardigheid 1: Adam Heijstek, Lizzy Bennemeer

Zwemvaardigheid 2: Jelka van der Wal, Aukje Coly

Balvaardigheid 1: Adam Heijstek, Amir Amori
Plankspringen 1: Brik Beugelsdijk

Survival 1: Jolie van den Boer, Aukje Coly
Snorkelen 1: Rijk van Voorst, Gwen van Duijn, Jelka van der Wal

Snorkelen 2: Rijk van Vorst, Matilda Ricci, Sophie Renault, Veronica Vrolijk, Eline Verbeek, Lisa Tolsma, Pheaedra van Zelst.


Leiden Marathon

hardlopen n Inschrijven kan bij de Leiden Marathon altijd tot het laatste moment. Officieel is er geen na-inschrijving meer, maar blijft het inschrijfsysteem op internet wel tot in het marathonweekend (14 en 15 mei) open. Toch moet je even opletten, want er zijn minder medailles besteld dan in eerdere jaren. Gewoon omdat men er zo vroeg bij moest zijn.

Dus, wil je er zeker van zijn dat je kunt meedoen, is het slim om niet tot het laatste moment te wachten. Simpel omdat we dan op bepaalde afstanden uitverkocht kunnen zijn. Schrijf daarom nu in via marathon.nl en laat de voorpret beginnen.


Vrijwilliger

helpen n Het gaat goed met vrijwilligers bij de Leiden Marathon. Toch zijn er altijd nog wat extra krachten nodig, gewoon om alles perfect te krijgen. Vrijwilligers krijgen bij de Leiden Marathon een jack, een T-shirt, lunchpakket en een borrel achteraf en niet te vergeten, je bent dan onderdeel van een enorme groep van wel duizend marathonvrienden en -vriendinnen.

"We zoeken nog wel helpers langs de route in een aantal wijken. In Zoeterwoude kunnen we nog mensen bij de verzorgingspost gebruiken. En er is plaats voor een paar sjouwers op vrijdag en zondagmiddag die de Garenmarkt helpen opbouwen. Of vind jij het leuk om de muziek bij de marathon te coördineren? Meld je bij Mok Scheffer. Bel haar op 071-5144461 of 06-53373739 of mail mok.scheffer@marathon.nl."