Vind het gouden ei

zoeken n Aanstaande zondag, Eerste Paasdag, gaat de paashaas van snackbar ’t Haasje weer prachtig gekleurde eieren verstoppen in het F.B. Hotzpark in Haaswijk.

Natuurlijk gaat de paashaas ook dit jaar weer het Gouden Ei van Haaswijk verstoppen. En, hij heeft een superleuke verrassing in petto! 

Dus kom zoeken naar de vrolijke paaseieren en hoor wat de paashaas te vertellen heeft. Voor alle ouders is er koffie, voor de kinderen is er limonade. Het startsein wordt om 9.00 uur gegeven, waarna het zoeken kan beginnen.


Geschept

politie n Bij de oversteekplaats op de kruising van de President Kennedylaan en de Abtspoelweg is maandagavond 11 april een wielrenster geschept door een auto. De vrouw is door ambulancepersoneel gecontroleerd op haar lichte verwondingen. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig.


Verleden

stamboom n Op 10 mei start de vierdelige cursus Stamboomonderzoek bij de Volksuniversiteit Oegstgeest. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en start op dinsdag 10 mei van 19.30 tot 21.30 uur. www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksuniversiteit.