PaasHaaswijkloop

hardlopen n Na twee jaar gedwongen afwezigheid wordt op Tweede Paasdag (maandag 18 april) de 45e PaasHaaswijkloop gehouden.

Door de gecombineerde organisatie (wijkvereniging Haaswijk en de Morsebel en Loopgroep Oegstgeest) kan er wat extra’s gedaan worden. Alle lopers krijgen een startnummer, er is een warming-up op muziek, er zijn omkleedfaciliteiten, drinkpost(en), prijzen, een loterij voor de kleintjes en een herinnering. Het parcours is gelijk aan die van de eerdere edities en gaat door Haaswijk, de Morsebel en natuurlijk het rondje Klink. 

Er kan worden gekozen uit twee afstanden, te weten 5 en 10 kilometer en voor de kinderen jonger dan 12 jaar is er een 2 kilometer loop. Voor de start is er ook voor hen een warming-up die begint om 11.15 uur. De start voor de kleinsten en hun ouders (2 km) zal om 11.30 uur zijn. Om 12.00 uur is de centrale warming-up voor de afstanden 5 en 10 kilometer en kort daarna de start voor deze afstanden.

Voorinschrijving is mogelijk via de website. Ook kunnen deelnemers zich op de dag zelf tussen 10.30 en 11.30 uur inschrijven in de tent in het Mien Ruyspark. Daar is ook een garderobe. Deelname Kinderloop: kinderen leden BVHM € 2, kinderen niet-leden € 4. Deelname 5 en 10 kilometer: leden van de buurtvereniging en van de loopgroep betalen € 3, niet-leden betalen € 6.

Inlichtingen: www.paashaaswijkloop.nl of tel 06 52088498.