Voorjaarsfair Boerhaaveplein

gezelligheid n Inspiratie opdoen of gewoon gezellig even shoppen voor Pasen? Dat kan komende zaterdag, 9 april, op het Boerhaaveplein in Haaswijk. Daar is van 10.00 tot 15.00 uur een gezellige Voorjaarsfair. 

Snackbar ‘t Haasje en Buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel maken deze gezellige markt weer mogelijk. Het plein staat vol kramen met voor ieder wat wils: sieraden, handgemaakte paasartikelen, hebbedingetjes, verse paling en leuke snuisterijen die het echte lentegevoel geven. De snackwagen van ‘t Haasje is aanwezig voor koffie en de lekkere trek. Paaseitjes tellen is er dit jaar ook weer bij. Aan het einde van de fair is er een prijs te winnen voor diegene die het juiste aantal paaseitjes heeft geraden. 


Auto tegen pilaar viaduct

politie n Op zaterdagmorgen 2 april heeft even voor zes uur een ongeval plaatsgevonden aan de Rijnzichtweg.

Een automobilist raakte met zijn auto van de weg en botste daar hard tegen een pilaar van het Rijnzichtviaduct.

Door de klap liep de auto behoorlijk wat schade op. Twee mensen raakten gewond. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De twee slachtoffers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.


Stroopwafels 

actie n Basisschool de Lichtwijzer nam deel aan de stroopwafelactie voor Oekraïne georganiseerd door stichting Hands&Feet, stichting Oekroe en firma de Ruyter. In een weekend verkochten de leerlingen ruim 2800 pakjes stroopwafels. Dat leverde het prachtige bedrag van 2750 euro op.