Pecos net boven de streep

tafeltennis n Na een 4-3 winstpartij tegen Kluis staan de tafeltennissers van Pecos op de vierde plek in hun eerstedivisiepoule. Dat zou aan het eind van de rit genoeg zijn voor handhaving.


"Maar we zijn er nog niet", haastte Paul Kruijt zich te zeggen. "De verschillen zijn klein in deze poule." Kruijt vond de uitslag zaterdag terecht, al gaf hij ook toe dat zijn team had gehoopt op een ruimere zege tegen de hekkensluiter. 




'We zijn er nog niet: De verschillen zijn klein in deze poule' - Tafeltennisser Paul Kruijt


De heenwedstrijd in Geleen had Pecos met 5-2 gewonnen. Gek genoeg was het toen Kruijt zelf die tweemaal verloor, nu legde hij met even knappe als krappe zeges (beide met 12-10 in de vijfde game) op Biewer en Geuskens juist de basis voor de winst.


Ongelukkige middag

Daar kwam nog een 3-1 in het dubbelspel en een overtuigende pot van Youri Soons tegen Van Gellekom bij. Jens Wiersma had het verschil groter kunnen maken maar hij beleefde een ongelukkige middag. Tegen Van Gellekom stond de jongste Pecosser 2-0 in games voor, om met 10-12, 4-11 en 9-11 alsnog aan het kortste eind te trekken.


Aan de bak

Het feit dat de nummer vijf, SKF, slechts één puntje minder heeft, betekent dat Pecos de komende vier weken nog stevig aan de bak moet. Te beginnen zaterdag in Bergeijk. Dat is de nummer twee in de poule, maar ook daarmee is het verschil klein. Op de ranglijst scheelt het vijf punten. Het onderlinge duel aan de Voscuyl werd 3-4 nadat Pecos de winst in het beslissende dubbelspel voor het grijpen had gehad.