Afbeelding
Foto:

12 april sollicitatiemiddag Groenoord Zorgt

solliciteren n Op dinsdag 12 april organiseert Groenoord Zorgt een sollicitatiemiddag. Tussen 14.00 en 16.00 uur zijn werkzoekenden van harte welkom op de Lammenschansweg 130F in Leiden. “Tijdens deze middag kun je in gesprek met een van onze ervaren thuishulp medewerkers en direct solliciteren. Klikt het van beide kanten? Wie weet ga jij dan met een contract op zak naar huis.”  

Thuishulp Simone van Driel: “Als thuishulp heb je een baan met ‘betekenis’. Ik werk inmiddels een jaar met veel plezier als thuishulp bij Groenoord Zorgt. Ik heb dertien cliënten, waar ik thuis kom. Naast huishoudelijke ondersteuning maak ik ook tijd vrij voor een praatje en een luisterend oor – dat sociale aspect hoort er ook bij en maakt het werk juist enorm veelzijdig. Met al mijn cliënten heb ik dan ook een fijne band opgebouwd. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? De gesprekken met mijn cliënten zijn heel fijn en de zelfstandigheid die je hebt in het werk. Maar daarnaast houd ik ook gewoon van poetsen. Ik ben blij als mijn cliënten tevreden zijn, als ik na afloop naar huis ga. Dat geeft een voldaan gevoel. Daar doe je het voor!”


Wil jij ook aan de slag als thuishulp? Kom dan naar de sollicitatiemiddag op 12 april.

Ben je verhinderd op 12 april, maar wil je graag bij Groenoord Zorgt aan de slag? Solliciteer dan via de website werkenbij.groenoordzorgt.nl of neem contact op via 085-006 68 20 of e-mail werken@groenoordzorgt.nl.