Boekenweek 2022 bij de Rijnlandse Boekhandel

lezen n Zaterdag 9 april begint de uitgestelde Boekenweek 2022 met als thema Eerste Liefde. Het Boekenweekgeschenk is dit jaar van Ilja Leonard Pfeiffer en het Boekenweekessay is geschreven door Marieke Lucas Rijneveld.

De Rijnlandse Boekhandel heeft een mooi programma aan activiteiten samengesteld. Op dinsdagmiddag 12 april komt Frank Krake vertellen over zijn spectaculaire boek over de Grootse Bankroof aller tijden. Zijn boek is pas verschenen en volop in de media. Op woensdag 13 april komt, in samenwerking met Bibliotheek Oegstgeest, Frenk van der Linden naar Oegstgeest. Het wordt een avond over liefde en ook over zijn laatste boek: En altijd maar verlangen - over de liefdes oorlog van zijn ouders.

Op donderdag 14 april wordt Aleid Truijens geïnterviewd door Nienke in het Dorpscentrum. Dit voorjaar kwam haar biografie uit over Hella Haasse, die veel publiciteit en mooie recensies heeft gekregen. Dit is zeker de moeite waard. Op vrijdagmiddag signeert Jeroen Windmeijer zijn nieuwste boek De Stenen Goden bij ons in de winkel van 15.00 tot 16.30.

Meer informatie over aanvangstijden en reserveren: www.rijnlandseboekhandel.nl.


30UP party

feestje n Op 26 februari vond de eerste Leidse Danssalon na de coronapauze plaats, met veel enthousiaste 30Uppers in De Kroon aan de Langegracht 65 in Leiden. En ook op 2 april gaat dak er weer af samen met Oegstgeestenaar Patrick Verzijden, met de lekkerste (dance)tracks van nu & toen. Voor slechts €12,50,- pp kan iedereen vanaf een jaar of 30 er weer bij zijn als er via email (info@deleidsedanssalon.nl) gereserveerd wordt, of €15 als er liever aan de deur gekocht wordt. De zaal is vanaf 21.00 uur open tot 01.00 uur.