Revolve brengt muziektheater in Cultuurhuis De Paulus.
Revolve brengt muziektheater in Cultuurhuis De Paulus. Foto:

Spelen in een ensemble

muziek n In Leiden en Voorschoten spelen al jaren drie speelgroepen van de Vereniging Huismuziek

Er wordt onder deskundige leiding gemusiceerd en in elke groep is er plaats voor nieuwe leden. "Kom gerust één of twee keer meespelen om zelf te ervaren hoe het is om samen met ons muziek te maken en besluit daarna of je lid wil worden. Informatie en aanmelden kan via onze e-mail: denhaag@huismuziek.nl.."

Er zijn twee blokfluitgroepen in Leiden. Deze groepen spelen om de veertien dagen op de donderdagavond in Het Gebouw in Leiden-Noord. In overleg is er ook plaats voor andere instrumenten (bijv. cello, dwarsfluit, fagot). Op de woensdagavond speelt om de veertien dagen een gemengde groep met blokfluiten, dwarsfluit en fagot in de Alettahof in Voorschoten. 


Ubuntu’s Droom

muziek n Op vrijdag 8 april brengt Revolve muziektheater in Cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2. Aanvang 20.00 uur (deur open 19.30 uur).

Muziektheater ‘Ubuntu’s Droom’ bestaat uit muziek op het snijvlak van klassiek, pop, jazz en wereldmuziek. Het is een fantasierijke voorstelling met 10 instrumenten gespeeld door 4 muzikanten. Het resultaat is een kleurrijk spectrum aan taal, klank, filosofie, wetenschap en gevoel; een kijk- en luisterervaring voor de ziel, uitgevoerd in de vorm van een live-luisterboek. 

Revolve bestaat uit: Abel Rodríguez García, viool, Luca Warmer, stem en meer, Petra Wolters, fagot, piano en meer, Roelof Meijer, contrabas, gitaar en meer, Willem van Baarsen, regie. Info en kaarten: revolve@revolvemusic.nl of 06 5359 3815.