Inschrijving HUT’16 start 31 maart

bouwen n In het Pinksterweekend van vrijdagmiddag 3 tot en met zondag 5 juni kunnen kinderen van acht tot en met twaalf jaar weer een waanzinnige hut komen bouwen bij scouting Sagara Satrya’s Oegstgeest.

Er is plek voor honderd deelnemers. “Als je wilt meedoen, alleen of met je vriendjes, wees er dan vroeg bij op donderdag 31 maart. Op de 31e kun je je al vanaf 19 uur opgeven via het inschrijfformulier op hut.sagara.nl. Opgeven is alleen mogelijk als je het hele weekend gezellig kunt komen”, laat een enthousiaste vertegenwoordiger van de organisatie weten.


Tijdens het pinksterweekend worden vijftien hutten gebouwd op het terrein van scouting Sagara Satrya’s. Er zal worden gebouwd met diverse materialen waaronder pallets. Ook zullen er creatieve workshops worden georganiseerd om de deelnemers extra inspiratie te geven bij het bouwen en worden er andere activiteiten gedaan als de deelnemers even iets zonder hamer of zaag willen doen. Op zondag wordt het huttenbouwfestijn feestelijk afgesloten met alle ouders en andere belangstellenden onder het genot van een hapje en drankje waarbij de hutten door de enthousiaste makers kunnen worden geshowd.

Naast de vrijwilligers zijn de sponsors onmisbaar voor de organisatie van dit evenement. Dit zijn onder meer Domino’s pizza Oegstgeest, Fysio Care Oegstgeest, SKO, Van der Putten transport en Noordman. “Mocht u ook willen sponsoren dan horen we dit graag via hut@sagara.nl.”


Gratis GeZZond Check 

check n Gezondheid is kostbaar. Om hier inzicht in te krijgen organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check. Deze check is eenmaal per twee jaar gratis wanneer men bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd is (met uitzondering van AV Gemak, AZVZ en AV-GeZZin Compact).

Tijdens deze GeZZond Check worden cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk gemeten. Ook worden saturatie (zuurstofgehalte) en lengte en gewicht (BMI) gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat cliënten verzekerd zijn van een deskundig en betrouwbaar resultaat. "Daarnaast krijgt u een vragenformulier over uw gezondheid en die van uw familie", laat een professional weten. "Op basis van de resultaten ontvangt u direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen."

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check: bel op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) met de afdeling Ledenservice via 071 - 409 32 23 of mail naar ledenservice@marente.nl.