Brand schuur Korenbloemlaan

brandweer n Op 26 maart werd de Oegstgeester brandweer om 20.30 uur opgeroepen voor een brand in een schuur aan de Korenbloemlaan.

"Onze collega’s van Leiden Noord waren reeds onderweg en zijn gestart met blussen. Onze aanvalsploeg is de woning binnen gegaan in verband met mogelijke doorslag en de waterploeg heeft de waterwinning opgebouwd", aldus de brandweer op social media.

De schade aan de schuur en aan de woning is groot, weet Unity.nu te melden. De bewoner van het huis is met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.


Open dagen

basisschool n Ouders die nog op zoek zijn naar een goede basisschool voor hun kind kunnen op woensdag 6 april terecht bij Daltonschool Oegstgeest en CBS Joris de Witte.

“Het programma is simpel. Het is een gewone schooldag, met bijzondere rondleidingen door de leerlingen van groep 8”, laat Dalton-directeur Annette ter Haar weten.

Iedereen is welkom, ook bij de Joris de Witte. “Kom de sfeer proeven van onze school en stel vragen aan wie je wilt,” aldus directeur Natasja van Essen.

Ook kinderopvang De Buren is op woensdag 6 april van 9.00 tot 12.00 uur open voor gasten.