'De zomerse jurken zijn gecombineerd met een jasje ook in de vroege lente goed te dragen.'
'De zomerse jurken zijn gecombineerd met een jasje ook in de vroege lente goed te dragen.' Foto:

Lente bij de Soek

kringloop n Afgelopen maandag konden de vrijwilligers van de Stichting Oegstgeester Kringloop (Soek) eindelijk een begin maken met het verwelkomen van de lente. Lente betekent nieuwe natuur, nieuwe mode en ook de voorbereiding op de vrolijke, kleurrijke paasperiode.

De winkel is omgetoverd in paassfeer en het lente- en- zomergoed kreeg een prominente plek op de kledingafdeling. Sommige vrijwilligers snakten al weken naar dit moment, want na de toch wat donkere winterkleding was er een groot verlangen naar vrolijke kleuren. Vol ongeduld hebben zij het juiste moment moeten afwachten om de dozen met lente- en zomerkleding uit te pakken. De reden daarvan is het feit dat ondanks een succesvolle verkoop, nog veel mooie winterkleding in de rekken hing. Opnieuw opslaan, met de kans dat de stukken in het volgende winterseizoen niet meer in het modebeeld passen en toch onverkoopbaar blijken, leek geen optie. Ook met het oog op duurzaamheid werd een goedlopende wintersale gehouden.

Op de foto de drie ‘mannequins’ gekleed in drie verschillende stijlen, chique-kleurig, jeugdig-bloemig en hip-denim. De look completeren? Dan biedt de Soek een keur aan bijpassende accessoires, en wellicht staat daar ook de schoen die bij de outfit past.

"Met veel plezier ontvangen wij de komende periode onze klanten en we weten zeker dat zij bij ons een leuke en duurzame aanvulling van hun garderobe zullen vinden. Er is ook een mooie paasmarkt in de Soek ingericht, waar er van alles te vinden is om van de paastafel een feest te maken."

Soek • Endegeesterstraatweg 1A