Uniek integratie-initiatief

biljarten n De Stichting Biljart Centrum Oegstgeest heeft in samenwerking met de Biljart Academie Oegstgeest het initiatief genomen om statushouders woonachtig in Oegstgeest uit te nodigen om kennis te maken met de oer-Hollandse biljartsport.

Om de introductie-drempel voor de statushouders zo laag mogelijk te maken, stelt de Stichting Biljart Centrum Oegstgeest een aantal biljarttafels gratis ter beschikking en geven de biljartinstructeurs op vrijwillige basis gratis biljart-instructie.

Deze unieke samenwerking tussen de COA Oegstgeest, de gemeente Oegstgeest en de Stichting Biljart Centrum Oegstgeest is in zeer korte tijd gerealiseerd en heeft tot enthousiaste reacties geleid.

Op woensdag 16 maart van 10.00 tot 11.00 uur wordt de eerste groep enthousiaste statushouders verwacht om kennis te maken met de biljartsport.

Vanuit de Stichting Biljart Centrum Oegstgeest is nu al de wens uitgesproken om deze unieke samenwerking, uiteraard bij genoeg animo, te continueren.


Verkiezingen

politiek n Vandaag kunnen Oegstgeestenaren op 13 plaatsen hun stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen. De uitslagen zijn donderdagmorgen te zien op www.oegstgeestercourant.nl.