Krachtcirkel Oegstgeest van start

contact n Mooi nieuws: de Krachtcirkel Oegstgeest gaat van start. In Leiden, Katwijk en Hillegom is met succes de Krachtcirkel opgezet en nu start Lumen ook in Oegstgeest een Krachtcirkel.

Wat is de Krachtcirkel? In iedere gemeente komt het voor: mensen die om psychosociale en/of verslavingsproblematiek sociale contacten zijn kwijt geraakt of het überhaupt lastig vinden om contact te maken. Voor deze groep is de Krachtcirkel in het leven geroepen, nieuwe contacten doen vaak wonderen. 

"Wil jij ook nieuwe mensen leren kennen of ken jij iemand die samen activiteiten wil ondernemen? Je bent van harte welkom. De groep zal in maart starten en samen met de groep wordt de dag en locatie bepaald."

Voor meer informatie neem contact op met Jeannette Plaizier. Jeannetteplaizier@lumen-hollandrijnland.nl of 06-14880908.


Jeannette: “We zijn geen hulpverleners, maar hoopverleners. Dat zie ik gebeuren bij een Krachtcirkel en daar gaan we ons ook voor inzetten in Oegstgeest.”


Wetenschappers bij LOHC

science n In 2022 is Leiden European City of Science. In dit kader organiseren wetenschappers van het LUMC een publieksactiviteit bij LOHC op 5 maart. Dit is een activiteit in het kader van ‘Kennis door de wijken’, waarmee lokaal aandacht aan de wetenschap gegeven wordt.

De LUMC-wetenschappers laten door een microscoop zien wat een ‘mini-nier' is. Bezoekers kunnen al hun vragen stellen aan de wetenschappers die rondlopen.

Zaterdag 5 maart •  11.00 •  15.00 uur •  hockeyclub LOHC •  vrije inloop •  Geschikt vanaf 8 jaar (Nederlands en Engels).