Afbeelding
Foto:

Boezemcafé voor vrouwen met of na borstkanker

ontmoeting n Op woensdagochtend 9 maart opent het Boezemcafé voor de regio Leiden/Duin- en Bollenstreek haar deuren. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen vrouwen die geraakt zijn door borstkanker elkaar ontmoeten in een apart deel van Brasserie Hemels in Oegstgeest.

Hier kunnen lotgenoten hun ervaringen en de gevolgen van borstkanker met elkaar delen en tips uitwisselen. Wat doet de behandeling met je? En is het wel klaar voor je als de behandelingen voorbij zijn? Een oedeem-/fasciatherapeute is aanwezig om alle vragen over bijvoorbeeld oedeem- en bindweefselproblematiek na de behandelingen te beantwoorden.

De toegang en koffie en thee met wat lekkers erbij is gratis. Na afloop staat voor iedere gast een goodiebag klaar. Graag van tevoren aanmelden via tel. 06 21426567 of boezemcafe@gmail.com. Voor meer informatie www.boezemcafe.nl.

Het Boezemcafé is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker, recent of langer geleden. Ieder kwartaal kunnen vrouwen uit de hele regio hier binnenlopen en lotgenoten ontmoeten die aan een half woord genoeg hebben. Het Boezemcafé is er om ervaringen met elkaar te delen, tips uit te wisselen en misschien te helpen met raad of daad. 

Boezemcafé • woensdag 9 maart • 10.00 tot 12.00 uur • Brasserie Hemels, Terweeweg 5-C, Oegstgeest

Afbeelding