Afbeelding
Foto:

Paternotte bezoekt Oegstgeest

verkiezingen n Nog een kleine drie weken tot de gemeenteraadsverkiezingen. Net als zoveel andere D66 afdelingen, gaat ook een grote groep vrijwilligers van de afdeling in Oegstgeest nu elke zaterdag de straat op om te flyeren.

Een in-gesprek-met actie die de partij meerdere keren per jaar organiseert in de winkelcentra van Oegstgeest zat er helaas niet in. De partij had een ontheffing aangevraagd maar die werd niet door gemeente verleend. En dus werd er huis aan huis geflyerd. Speciale gast was op zaterdag 12 februari fractievoorzitter Jan Paternotte. Hij bracht samen met kandidaten Jolijn Kouwenhoven (2) en Wilke de Boer (15) een bezoek aan de ondernemers in de Kempenaerstraat.


Cursus Positief Leven

leren n Sociaal Team Oegstgeest organiseert in samenwerking met GGZ Rivierduinen een cursus Positief Leven. In deze bijeenkomsten wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met ontspannings- en mindfulness oefeningen, leert men wat stress is, hoe het komt dat wij piekeren en hoe je je veerkracht kunt versterken.

In plaats van te kijken naar wat er niet goed is, zijn er ook positieve manieren om naar jezelf te kijken: met begrip voor je eigen menselijkheid en imperfectie, met optimisme en met aandacht voor je sterke kanten. Stress, piekeren, spanning en ontspanning: Hoe herken je het bij jezelf en hoe kan je er (anders) mee omgaan waardoor je veerkracht als alternatief voor 'sterk zijn' kan ontwikkelen?


Stress, spanning en ontspanning

Over de cursus

• 5 bijeenkomsten, start op 7 maart 2022.

• Vervolgdata: 14 maart, 21 maart, 28 maart en 4 april.

• Tijd: 10.00 - 12.00 uur.

• Locatie: CJG, Rhijngeesterstraatweg 13b, Oegstgeest (vlak naast het gemeentehuis).


Neem voor meer informatie contact op met het Sociaal Team Oegstgeest, door te bellen naar 071 5191 819 of stuur een e-mail naar sociaalteam@oegstgeest.nl.