Heerlijk samen eten. | Foto www.KeukenAtelier.com.
Heerlijk samen eten. | Foto www.KeukenAtelier.com. | Foto www.KeukenAtelier.com.

Registratie overlastmeldingen

luchtvaart n GroenLinks Zuid-Holland wil dat alle overlastmeldingen over de luchtvaart goed worden geregistreerd.

Inwoners met klachten kunnen terecht bij het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS) en DCMR (voor Rotterdam The Hague Airport). Volgens GroenLinks worden niet alle klachten goed geregistreerd en uitgewisseld tussen de twee organisaties. Daardoor is onduidelijk wat de daadwerkelijke overlast is. 


De partij heeft, middels schriftelijke vragen, Gedeputeerde Staten gevraagd om opheldering. GroenLinks wil dat het provinciebestuur ervoor zorgt dat alle overlastmeldingen juist worden geregistreerd.


Wintermaaltijd 25 februari 

ontmoeting n Op vrijdag 25 februari is er weer de mogelijkheid om in de Rehobothkerk, Lijtweg 1, een gezellige ontmoeting te hebben tijdens een maaltijd. Vrijwilligers verzorgen een gevarieerd winters driegangenkeuzemenu.

Aanmelding kan tot uiterlijk 20 februari bij Reina Albracht, tel. 06 21 95 45 51, reina.albracht@ziggo.nl 

Vanaf 18.00 uur inloop. De maaltijd start om 18.30 uur. Rond 20.00 uur afsluiting met koffie/thee. 

Richtbedrag is € 5,- à € 10,--p.p. (maar wie dat te veel vindt mag toch komen). Wie zelf - in overleg - een gerecht meeneemt hoeft trouwens helemaal niet te betalen. Het geld dat overblijft is voor Vluchtelingenwerk Oegstgeest. 

Deze maaltijd wordt georganiseerd in het kader van de activiteiten van de Raad van Kerken (het Groene Boekje). De lente- en zomermaaltijden zijn op respectievelijk 22 april en 17 juni a.s., steeds op vrijdagavond.