Gratis GeZZond Check

gezondheid n Gezondheid is kostbaar, maar hoe gezond ben je eigenlijk? Om hier inzicht in te krijgen organiseert Marente in samenwerking met Zorg en Zekerheid de GeZZond Check.

Deze Check is één maal per twee jaar gratis wanneer men bij Zorg en Zekerheid aanvullend verzekerd is (met uitzondering van AV Gemak, AZVZ en AV-GeZZin Compact). In 45 minuten krijgt men een betrouwbaar beeld van de gezondheid. 

Tijdens deze GeZZond Check worden cholesterol, bloedsuikergehalte en bloeddruk gemeten. Ook worden saturatie (zuurstof), lengte en gewicht (BMI) gecheckt. De testen worden uitgevoerd door een gediplomeerd verpleegkundige, zodat bezoekers verzekerd zijn van een deskundig en betrouwbaar resultaat. Daarnaast krijgt men een vragenformulier over de eigen gezondheid en die van de familie. Op basis van de resultaten ontvangt men direct een vrijblijvend en persoonlijk advies. "De GeZZond Check kan eventuele gezondheidsrisico’s aan het licht brengen, zodat u hier tijdig iets aan kunt doen."

Voor meer informatie of een afspraak voor een GeZZond Check kan men op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur (vrijdag tot 12.00 uur) contact opnemen met de afdeling Ledenservice via telefoonnummer 071 – 409 32 23 of e-mailadres ledenservice@marente.nl. Voor meer informatie of direct aanmelden: www.marente.nl/check