Afbeelding
Foto:

Honderd jaar F.B. Hotz

literatuur n In het kader van Leiden European City of Science 2022 heeft Dorpsmarketing Oegstgeest een filmpje laten maken over F.B. Hotz.

Op 1 februari 2022 was het 100 jaar geleden dat deze schrijver/trombonist geboren is.

Bekijk het filmpje ‘100 jaar Hotz’ via de QR-code.  


Open Floor dans bij Cultuurhuis De Paulus

dansen n Iedere donderdagavond van 19.45 tot 21.15 uur wordt er gedanst in Cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2, Oegstgeest. 

Op deze avonden is er alle tijd om je lichaam weer te gaan voelen, los te bewegen wat vast zit, van je af te schudden wat je niet meer nodig hebt en natuurlijk te genieten van de dans die op deze manier ontstaat. Open Floor is een levendige, dynamische vorm van dans(meditatie). Er is alle tijd en ruimte om op jezelf of met anderen te bewegen bij verschillende soorten muziek en thema’s. Er zijn geen vaste stappen of pasjes, er is geen goed of fout en je hebt geen ervaring nodig. Corrie Drijver, ervaren docente in ‘bewust bewegen’  en Open Floor, begeleidt de dans. 

Wie een keer wil meebewegen, is van harte welkom. The Floor is Open! ‘De dans heeft mij altijd een immens gevoel van vrijheid gegeven. Een gevoel dat alles mogelijk is als ik meebeweeg met de stroom van de muziek.’ (Corrie)

Voor meer informatie en aanmelden: www.corriedrijver.nl - corrie.drijver@gmail - 06 - 423 00 472.


Priklocatie nu alweer dicht

corona n Op zaterdag 29 januari is de laatste prik tegen corona gezet in de GGD vaccinatielocatie in Leiderdorp. De locatie is nog geen drie weken in gebruik geweest maar is nu al niet meer nodig vanwege het teruglopende aantal afspraken en prikken op vrije inloop. 

De locatie in het A4 Zalencentrum, de voormalige Levensstroomkerk, wordt niet ontmanteld. De GGD Hollands Midden houdt de prikplek ingericht achter de hand. Mocht er een eventuele snelle opschaling nodig zijn, kan de locatie snel opnieuw worden geopend.