Afbeelding
Foto:

Debat: Wonen voor ouderen

verkiezingen n Op 5 maart zal de Vereniging Oegstgeester Hofjes een verkiezingsdebat organiseren in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen. 

"Het ontwikkelen van woonmogelijkheden voor ouderen moet hoger op de agenda komen", zo laat de vereniging in haar nieuwsbrief weten. "De politieke partijen komen met hun partijprogramma's. We gaan daarbij letten op de plannen voor woningbouw."


Leden gezocht voor lustrum-werkgroep

historie n In 2022 bestaat de Historische Vereniging Oegstgeest 35 jaar. Reden voor een bescheiden feestje, denkt de vereniging HisVO zoekt een paar enthousiaste leden die een lustrum-werkgroep willen gaan vormen om het feest te organiseren, zo laten ze weten in hun nieuwsbrief. Wie het leuk vindt om hieraan mee te doen, kan een mailtje sturen naar secretaris@historischeverenigingoegstgeest.nl. Op korte termijn wordt dan een moment gezocht om bij elkaar te komen en te brainstormen.


Rookmelder gaat af in nacht

brandweer n In de nacht van zondag op maandag is de vrijwillige brandweer van Oegstgeest uitgerukt naar de Rembrandt van Rijnlaan Een rookmelder gaf een alarm, en deze werd gecontroleerd. Na controle en een reset van de melder konden de brandweerlieden weer retour kazerne.