Masterclass hoogbegaafdheid

Volksuniversiteit n Op woensdag 26 januari wordt van 20.00 tot 22.00 uur de eerste uit een serie van drie Masterclasses Hoogbegaafdheid gegeven bij de Volksuniversiteit Oegstgeest door talentcoach Annette Damman.

Wie met hoogbegaafdheid te maken krijgt (ouders, leerkrachten of andere professionals) leert vaak met vallen en opstaan hoe complex dit is. 

In drie avonden geeft talentcoach Annette Damman een inkijkje in de interessante wereld van het intelligente brein en verduidelijkt ze de behoeftes van begaafde kinderen en volwassenen. Ook geeft ze inzichten waarmee opvoeders of leerkrachten direct mee uit de voeten kunnen om het contact tussen volwassene en het begaafde kind te verbeteren.

Tijdens de eerste Masterclass Hoogbegaafdheid gaat het over het herkennen van hoogbegaafdheid. In februari en maart volgen nog twee Masterclasses over hoogbegaafdheid met als onderwerp: Onderpresteren en hoe meisjes onzichtbaar worden en Naar het voortgezet onderwijs en hoe hou je jongens gemotiveerd.

Deelname per masterclass kost €35,00. Aanmelden kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/volksuniversiteit. Daar is ook meer informatie te vinden over de masterclasses. Afhankelijk van de geldende maatregelen wordt deze masterclass online dan wel op locatie bij de Volksuniversiteit Oegstgeest gegeven. Deelnemers worden vooraf tijdig geïnformeerd.