De wintermaaltijd vindt nu plaats op vrijdag 25 februari.
De wintermaaltijd vindt nu plaats op vrijdag 25 februari. Foto:

Wintermaaltijd van 21 januari verschoven naar vrijdag 25 februari

ontmoeting n Helaas kan gezien de huidige situatie rond corona de wintermaaltijd in de Rehobothkerk van 21 januari niet doorgaan. “We stellen het, onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen, een maand uit tot vrijdag 25 februari”, laat de organisatie weten.

De bedoeling is om op een veilige manier samen te genieten van een winters driegangen-keuzemenu, met zorg en liefde bereid door kookvrijwilligers. 

Deelnemers zijn vanaf 18.00 uur welkom in de Rehobothkerk, Lijtweg 1. De maaltijd start om 18.30 uur. Rond 20.00 uur wordt afgesloten met koffie en thee. 

Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 20 februari aanmelden bij Reina Albracht, 

tel. 06 21 95 45 51, reina.albracht@ziggo.nl.

“We vragen een bijdrage met als richtbedrag € 5,- à € 10,-- per persoon. Voelt u zich om vrij om u ook aan te melden als dat richtbedrag te veel voor u is”, laat Reina weten. 

Wie zelf, in overleg, een gerecht meeneemt hoeft trouwens niet te betalen. Het geld dat na aftrek van de kosten overblijft willen we dit seizoen graag overmaken naar Vluchtelingenwerk Oegstgeest. 


“Kunt u 25 februari niet maar wilt u wel een andere keer mee-eten? De lente- en zomermaaltijden zijn op respectievelijk 22 april en 17 juni en steeds op vrijdagavond.”


Deze maaltijd wordt georganiseerd in het kader van de activiteiten van de Raad van Kerken (het Groene Boekje). Het overkoepelend thema van dit seizoen is ‘speelruimte’.