Weer tennisles bij FC Oegstgeest

sport n Na het vertrek van de tennisleraar bij FC Oegstgeest Tennis in verband met drukke werkzaamheden elders was men op zoek naar een goede vervanger. 

In het vervolg zal Twit Tennis de tennislessen bij FC Oegstgeest verzorgen. Twit Tennis is een relatief nieuw initiatief van Walter de Roode en Whitley Gertenaar. 

De tenniscommissie is blij dat ze de FC Oegstgeest-tennisleden weer professionele tennislessen kunnen bieden.


Ontspanning

cursus n In Cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2, start op maandagavond 14 januari van 19.30 tot 21.30 uur Autogene Training. Dit is een ontspanningsmethodiek die praktisch toepasbaar is in het dagelijks leven. 

Het doel van de training is het ontwikkelen van het vermogen om jezelf op elk gewenst moment en in korte tijd (zo'n zeven minuten) om te schakelen naar een toestand van volledige rust en ontspanning. De training is geschikt voor mensen die meer rust in hun leven willen creƫren of die specifieke spanningsklachten willen verminderen zoals aanhoudende vermoeidheid, hoofdpijn, verhoogde spierspanning, slaap-/concentratieproblemen, een gevoel van gejaagdheid/angst of een ontregelde ademhaling.

Meer informatie, 071-5140962 www.autogenetraining-leiden.nl.