Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Oliebollen bij FC Oegstgeest

oud&nieuw n Het oliebollenteam van FC Oegstgeest gaat ook dit jaar weer helemaal los. Zij hebben heerlijke oliebollen en appelbeignets te koop.

Er kan online besteld worden, en de heerlijkheden kunnen worden thuisbezorgd of worden afgehaald. Bezorgen is op 31 december tussen 13.00 en 14.00 uur en ophalen kan tussen 14.00 en 15.00 uur in de FCO-kantine. Uiteraard allemaal veilig en met inachtneming van alle geldende RIVM-regels. Bezorgen kan alleen in Oegstgeest en kost 3,73 extra. Alle opbrengsten komen ten goede aan het jeugdvoetbal bij FC Oegstgeest.

Bestellen kan op de FCO-website door het bestelformulier in te vullen. Betalen kan ook via de site. Bij het bestellen kan ook gedoneerd worden aan KIKA.

www.fcoegstgeest.nl (Via 'Nieuws' naar 'Oliebollen bestellen'.)


Kerstkaarten

statushouders n Aan de oproep van de gemeente Oegstgeest om een kerstkaartje naar de statushouders in het Hoefijzergebouw te sturen is massaal gehoor gegeven. Er kwamen honderden kaarten binnen. Wethouder Jan Nieuwenhuis bracht de doos met kerstwensen, van onder andere Marente en de kinderen van de Hofdijckschool, naar het COA. De kaarten zijn inmiddels verdeeld onder alle bewoners van het Hoefijzergebouw.