Houd Oegstgeest vitaal, koop lokaal!

kopen n “Steun in deze moeilijke tijd de lokale ondernemers en denk aan bestellen en afhalen”, zo laat Marjolijn van der Jagt van Dorpsmarketing Oegstgeest naar aanleiding van de nieuwe lockdown weten.

De boodschap ‘houd Oegstgeest vitaal, koop lokaal!’ is in deze weken helaas weer heel actueel. Daarom draagt Dorpsmarketing Oegstgeest actief deze boodschap uit. Ook zijn er weer veel lokale winkeliers die een online webshop hebben en waar Oegstgeestenaren kunnen bestellen en afhalen. “Op de website van uw favoriete winkels is alle informatie te vinden”, benadrukt Marjolijn om teleurstelling te voorkomen. “Ondanks dat veel lokale winkels gesloten zijn, zijn gelukkig de ‘deuren’ van de online webshops wél geopend.”

Voor bestellen en afhalen hebben veel winkeliers creatieve mogelijkheden bedacht.

“De horeca staat ook in deze tijden voor u klaar voor het bestellen en afhalen van maaltijden, diners en snacks.” Op de website van Dorpsmarketing Oegstgeest (www.terugnaaroegstgeest.nl) zijn alle mogelijkheden te vinden.

Wie nog iets mist, of wil bijdragen voor de website kan mailen naar mvanderjagt@dorpsmarketingoegstgeest.nl. Dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt roept alle Oegstgeestenaren op om in deze moeilijke tijd vooral de lokale, vertrouwde ondernemers te steunen.