Afbeelding
Foto:

Puzzel Oegstgeest in 1000 stukjes

puzzelen n De 'Terug naar Oegstgeest'-puzzel is met ingang van vrijdag 3 december te koop voor €17,50 bij onder andere De Rijnlandse Boekhandel, Boekhandel De Kler, de Flierefluiter en June.

Ook is iedereen die de puzzel vooraf heeft besteld bij Dorpsmarketing Oegstgeest welkom op vrijdag 3 en zaterdag 4 december om de puzzel te kopen bij de speciaal ingerichte pop-up store in de passage van de Lange Voort tussen de Jumbo en de Wereld Winkel in. 


De puzzel is te koop in de pop-up store in de passage

De winnaars van de puzzel-actie kunnen hier hun puzzel met de korting op komen halen voor €10 euro. 

Openingstijden: vrijdag 3 en zaterdag 4 december van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ook is de pop-up store geopend op maandag 6 en dinsdag 7 december van 12.00 uur tot 16.00 uur. 


Stephan Timmers

Op uitnodiging van Dorpsmarketing Oegstgeest heeft Illustrator Stephan Timmers een tekening gemaakt met alle highlights van het schrijversdorp. Hierin zijn onder andere Wolkers, Boerhaave en Corpus te vinden. Wie goed zoekt kan ook Tom Poes en Olivier B. Bommel op het onlangs geopende Marten Toonderpad vinden. Op vrijdagmiddag van 14.30 uur tot ongeveer 15.30 uur zal de illustrator aanwezig zijn om de puzzels te signeren.