ASC MO8-1 wint voor de eerste keer

voetbal n Dit seizoen is er voor het eerst een meidenteam onder 8 jaar bij ASC. De meiden worden ook met de week beter. Afgelopen zaterdag speelden ze een fantastische wedstrijd. Na zeven verliespartijen was er eindelijk een overwinning.

Keepster Anna stond voor het eerst een hele wedstrijd op doel en dat had meteen resultaat; ze hield de nul. Suus, Vive en Ayla stonden bloedfanatiek te verdedigen en lieten er helemaal niemand langs.

Baas op het middenveld was overduidelijk Marwa, die ook nog eens vier doelpunten wist te maken. Een andere hoofdrolspeelster was Adriana, zij scoorde er maar liefst vijf. Maxime begon de wedstrijd als verdediger, maar ging later in de aanval spelen en scoorde drie keer. Twee van deze doelpunten waren op aangeven van Ayla, die zelf ook één keer raak schoot. Annemijn had voorin ook een belangrijke rol als aangever en bal-afpakker.

En zo was er dan eindelijk, op 20 november, voor het eerst winst voor de MO8-1 van ASC. En niet zo'n beetje ook: 13-0! Feest na afloop en iedereen blij. Behalve trainster Aisha, want zij moet op de volgende training dertien rondjes om het veld rennen.