Taxatiedag

verzamelen n Op zondag 28 november zal er een taxatiedag van Collectioneurs.nl in samenwerking met Kunsthandel Art Dumay plaatsvinden op Kasteel Oud Poelgeest.

Verzamelaars zijn van harte welkom om met maximaal drie objecten langs te komen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Collectioneurs.nl, die dit in samenwerking met Art Dumay organiseert, is een webshop van en voor verzamelaars. Zij verkopen kunst en design van Dali en Brood tot onbekende makers. Het is niet bieden, maar kijken en kopen. Tijdens deze dag zijn er vier taxateurs aanwezig die schilderijen, sieraden en beelden en zoldervondsten kunnen waarderen. Men dient zich wel aan te melden via taxaties@collectioneurs.nl. De kosten bedragen € 5 per persoon. Bij een eerdere taxatiedag in Kasteel De Haar waren er vele honderden mensen die interesse toonden in deze dag. Om de voorkomen dat mensen teleurgesteld moeten worden is tijdige aanmelding aan te raden. 


Filmmiddag

film n "Als er niet te veel verandert, gaat de Radius-film aanstaande vrijdag, 26 november om 14.30 uur in het Dorpscentrum gewoon door. Wel coronapas”, laat Cornelia Middelkoop weten. "We zitten in de grote zaal en lopen niet rond. Och, we zijn senioren en weten voorzichtig te zijn, maar willen wel af en toe een verzetje.”

Radius Filmmiddag, vrijdag 26 november, 14.30 uur.


Vuurwerk

politie n Onlangs is er in Oegstgeest ruim 600 kilo aan illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het gaat dan om onder andere cobra's en shells. Illegaal vuurwerk ligt op de meest uiteenlopende locaties opgeslagen. Melden kan bij de politie via 0900-7000 of anoniem via 0800-7000.