Afbeelding
Foto: Hans Twilt

Wie wordt fietser van het jaar 2021?

fietsen n Ben jij of ken jij iemand die altijd op de fiets naar het werk gaat? Iemand die moeiteloos zijn boodschappen onder de snelbinder vervoert? Dit jaar is er voor de vierde keer de verkiezing Fietser van het jaar. Weet jij iemand in Zuid-Holland? Meld hem of haar dan aan! Het doel is om leuke en vrolijke fietsers in het zonnetje te zetten. De actie is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming. De fietser van het jaar 2021 kan worden aangemeld tot vrijdag 10 december 2021. ways2go.nl (acties)


Kerststallen bij de Wereldwinkel

fairtrade n Kerstmis is het feest van de tradities. Hoe leuk is het om samen de kerstboom te versieren. Natuurlijk hoort daar ook een kerststal bij. Prachtige kerststallen zijn bij de Wereldwinkel te koop

Zo bestaat de stilistisch houten kerstgroep uit twaalf delen uit en mooie houten stal met sterrendak, die als verpakkingsdoos te gebruiken is. De doos met verlichting erin vormt een warm decor voor sfeervolle winteravonden. De houten stal is gemaakt van resthout van de Palissander boom en gemaakt door de kunstenaar Condo Amara uit Burkino Faso. (Foto Hans Twilt)

Houtbewerken is een mooi en traditioneel ambacht. De kerststallen zijn handgemaakt met respect voor de Fair Trade criteria.

Wereldwinkel Oegstgeest, Lange Voort 2j - telefoon 071-523 7600.

www.wereldwinkeloegstgeest.nl.

Afbeelding