Afbeelding
Foto:

Informatie-magazine Oegstgeest 2022

informatie n Er verschijnt ieder jaar een nieuw informatie-magazine dat vol staat met nuttige en leuke informatie over Oegstgeest.

Tevens staan er artikelen in over recreatie, kunst, cultuur over zorg en economie. "Kortom, een magazine waarin uw organisatie niet mag ontbreken," vertelt dorpsmarketeer Marjolijn van der Jagt

Alle inwoners ontvangen eind maart het nieuwe magazine in de brievenbus. Via Oegstgeest.smartmap.nl kan iedereen de digitale versie van het informatie magazine 2021 inzien. "Mocht uw organisatie ontbreken in de adressenindex, dan kunt u dit aanvullen voor 1 december en de informatie mailen naar redactie@aksemedia.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Graag horen we dit voor 1 december in verband met de de productietijd van het informatie-magazine 2022."

Dorpsmarketing Oegstgeest is al druk bezig met het voorbereiden van de redactionele pagina’s van dit nieuwe informatie-magazine.


Kerk voor iedereen

ontmoeting n Kerk staat voor veel mensen voor een gebouw, zoals ons mooie monumentale Groene Kerkje, herbouwd in het jaar 1600 op de fundamenten van vorige kerken. Voor andere mensen is het woord kerk juist sterk verbonden met de kerkdienst op zondag. 

De Protestantse Gemeente Oegstgeest wil graag aandacht vragen voor verstilling. In onze jachtige maatschappij is er vaak behoefte om te komen tot zingeving. Daarom is het Groene Kerkje sinds een jaar ook op woensdagmiddag open van 16.00 tot 17.00 uur, voor het zogenoemde op adem komen. Dan is er de gelegenheid om een kaarsje aan te steken, rustig te verwijlen bij muziek van bijvoorbeeld Taizé, Bach of Engelse koorscholen. "Ook kunt u in gesprek met de host die u welkom heet. Een andere mogelijkheid is dat u een boek meebrengt om even rustig te gaan zitten lezen. Deze uitnodiging is zeker ook bestemd voor ouders van jonge kinderen, voor de laatsten is een hoekje ingericht met spullen om zich mee te vermaken. Wij nodigen iedereen van harte uit in de Groene Kerk om eens binnen te lopen voor een moment van rust en bezinning. Of kom ook gewoon eens genieten van de sfeer van ons prachtige kerkje, Haarlemmerstraatweg 6."