Fietser omgekomen

Politie n Een 38-jarige fietser uit Oegstgeest is zondag aan het einde van de middag om het leven gekomen bij een aanrijding met een auto. Dat gebeurde op de Leidsevaart in Noordwijk.

Rond kwart voor zes ’s middags kregen de hulpdiensten melding over een aanrijding tussen een auto en een fietser. De bestuurder van de auto is gehoord door de politie maar niet aangehouden.

Het Opsporing Team Verkeer en de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De politie is ook op zoek naar getuigen van het dodelijke ongeval, waarbij het slachtoffer ter plekke aan zijn verwondingen is overleden.

Wie getuige geweest is van dit ongeval, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Maak vrienden bij Join us

ontmoeting n Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. In de gemeente Oegstgeest is vanaf september een Join Us groep gestart voor de leeftijdsgroep 13 tot18 jaar. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Jongeren kunnen zich gratis aanmelden via www.join-us.nu.