Ook dit jaar genoten velen van Trick-or-treating in Winkelgebied De Kempenaerstraat. | Foto Wim de Winter
Ook dit jaar genoten velen van Trick-or-treating in Winkelgebied De Kempenaerstraat. | Foto Wim de Winter Foto: Wim de Winter

Halloween in De Kemp

GRIEZELEN n Het weer werkte niet erg mee afgelopen zaterdag, maar toch hadden veel kinderen op 30 oktober een geweldig leuke tijd in Winkelgebied De Kempenaer.

In de De Kempenaerstraat maakten ze met hun griezelige outfits de winkeliers bang, en zo heel wat snoep afhandig. Ook de volwassenen speelden het spel mee.


Natuurlijk werd er in een grote tent op het plein bij de hondjes ook weer prachtig geschminkt.


Sollicitatiedag bij Groenoord Zorgt

werken n Groenoord Zorgt organiseert op zaterdag 13 november een sollicitatiedag. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom op de Lammenschansweg 130F in Leiden. 

"Je kunt dan kennismaken met ons team en in gesprek gaan over de functie van thuishulp. Klikt het van beide kanten? Wie weet ga jij dan met een contract op zak naar huis." Kirsten van der Meer, HR-adviseur bij Groenoord Zorgt: “Belangstellenden voor een baan in de zorg, als thuishulp of ondersteuner thuis kunnen solliciteren voor de flexpool of voor een vaste dienstbetrekking. Tijdens deze dag kun je in gesprek gaan met een van onze thuishulpen. Als thuishulp werk je bij cliënten thuis en kun je je werkdagen en -uren zelf bepalen. Zo is je baan prima te combineren met een studie of het gezinsleven. Een ander voordeel is dat je dicht bij huis komt te werken.”


“We zijn voor verschillende regio's op zoek naar mensen die graag de handen uit de mouwen steken en een zorghart hebben. Een vooropleiding is niet vereist. De persoon achter het CV is belangrijker dan het CV zelf. Daarom kunnen we in gesprek beter kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als thuishulp bij Groenoord Zorgt krijg je bovendien toegang tot de online leeromgeving met diverse trainingen.”, licht Kirsten toe. 


Wil je graag bij Groenoord Zorgt aan de slag, maar ben je verhinderd op 13 november? Solliciteer dan via de website werkenbij.groenoordzorgt.nl of neem contact op via 085-006 68 20 of e-mail werken@groenoordzorgt.nl

Afbeelding