Trouwe fan Bob van Ooyen had zijn dochter Nina meegenomen naar de Rijnlandse Boekhandel om Michiel Romeyn te ontmoeten. 'De liefde voor zijn soort humor moet je toch overdragen!' | Foto Willemien Timmers
Trouwe fan Bob van Ooyen had zijn dochter Nina meegenomen naar de Rijnlandse Boekhandel om Michiel Romeyn te ontmoeten. 'De liefde voor zijn soort humor moet je toch overdragen!' | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Michiel Romeyn signeert

lezen n Afgelopen zaterdag, 30 oktober, was Michiel Romeyn te gast in de Rijnlandse Boekhandel om het boek ‘Michiel Romeyn: Bepaal jij dat?’ te signeren.

Veel fans kwamen, sommigen schoorvoetend, een boek kopen en een krabbel halen. Romeyn was, zoals altijd, bijzonder gevat en riep met enige regelmaat ‘Waar blijft de koffie’ door de zaak.

Het boek ‘Michiel Romeyn: Bepaal jij dat?’ geeft een bijzondere blik in het hoofd van Michiel Romeyn. “Alle intieme verhalen van mijn jeugd in Amsterdam staan er in”, zei hij zaterdag met een knipoog.

Trouwe fan en Oegstgeestenaar Bob van Ooyen had zijn dochter Nina, inmiddels ook een Amsterdammer net als Romeyn, meegenomen naar de boekhandel om de Jiskefet-acteur te ontmoeten. "Inmiddels heb ik al veel Jiskefet-afleveringen aan mijn dochter laten zien. De liefde voor dit soort humor moet je toch overdragen!”