Hidde Brouwer werd tweede. In de beginnerscategorie was het Mika Nieboer die zaterdag met de hoofdprijs thuiskwam. | Foto's Marco Azier
Hidde Brouwer werd tweede. In de beginnerscategorie was het Mika Nieboer die zaterdag met de hoofdprijs thuiskwam. | Foto's Marco Azier Foto: Marco Azier

Pecos heeft nieuwe jonge clubkampioenen

tafeltennis n Bij Pecos werden zaterdag voor het eerst in jaren clubkampioenschappen voor junioren gehouden. Sinds mei wordt er in het Thorn Tafeltenniscentrum weer volop getraind door de groeiende groep jeugdleden en nu was het tijd voor een krachtenmeting en ging het om de prijzen.

Door de herfstvakantie was het deelnemersveld misschien niet compleet, maar alle tafels waren gevuld en er werd fanatiek gestreden in zowel de gevorderden- als de beginnerspoule.

Joeri Veldman (foto), eigenlijk na vorig seizoen met tafeltennis gestopt, had zijn inschrijfbewijs voor dit toernooi nog tegoed en bleek het spelletje nog niet verleerd. Hij ging brutaalweg met de winst aan de haal bij de gevorderden. Joeri was dus ook te sterk voor Matteo en Sienna Vlaar, die allebei in de competitie nog geen partij verloren hebben en met Pecos 1 op weg zijn naar het kampioenschap.

In de beginnerscategorie was het Mika Nieboer die zaterdag met de hoofdprijs thuiskwam. Hij bleef onder meer Hidde Brouwer, Jasper en Tijmen Meijerink voor. Wil je ook een keer pingpongen om te kijken of dat een sport voor je is, kom gerust langs. De jeugdtraining is op dinsdag om 18 uur en vrijdag om 16 uur, onder leiding van oud-Nederlands kampioen Ted van den Berg.

Afbeelding