Afbeelding
Foto:

Peutergym

gymmen n "Kom samen naar de Peuter- en Oudergym om te klimmen, klauteren, springen, balanceren, hangen en rollen. Wat thuis niet altijd kan of mag, is wél mogelijk in de gymzaal", laten enthousiastelingen van gymnastiekvereniging De Valken weten.

Iedere vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.20 uur geeft juf Petra les aan peuters vanaf twee jaar samen met hun papa, mama of grootouder in sporthal het Dorpshuis in Valkenburg.

Er is plek voor nieuwe kinderen. "Wilt u niet elke week komen? Dan kunt u ook een strippenkaart bij ons afnemen: 5x € 25, 10x € 45 of 15x € 60."

Vragen of aanmelden? Mail dan naar leiding@valkengym.nl


Serengeti fiets

winnen n Sommige mensen hebben geluk, zoals de familie Snijder. De familie Snijder kocht namelijk afgelopen zomer een mooie Serengeti zonnebril bij Tuijn Optiek in Oegstgeest en eind september ontvingen ze het verrassende telefoontje dat zij daarbij de Serengeti stadsfiets hadden gewonnen. De familie Snijder kwam vorige week langs om de fiets op te halen. Dat werd een feestelijk moment. 

Bovengenoemde actie maakte deel uit van de 130 jaar Tuijn festiviteiten. Dit jaar bestaat Tuijn 130 jaar. Door middel van leuke acties, een bijzondere attentie of andere speciale promoties schenkt Tuijn dit jaar aandacht aan haar 26ste lustrum. Op 7 april was het 130 jaar geleden dat Willem Tuijn zich in Alphen aan den Rijn vestigde, de deuren van zijn winkel opende in de Hooftstraat en zijn werkzaamheden als horlogemaker begon.