Opwarmen voor Kerst bij kringloop SOEK

kringloop n Opwarmen voor de Kerstdagen, dat kan vanaf 3 november bij Kringloopwinkel SOEK, schuin tegenover kasteel Endegeest.

Steeds meer inwoners van ons dorp weten deze kwaliteitskringloop te vinden. “We mogen ons de laatste weken verheugen in een zeer grote belangstelling”, laat een van de vrijwilligers weten. “We zijn ook niet zomaar een kringloopwinkel. Aan de innamepoort worden met kennis de beste producten voor de winkel gekozen.”

Ook spullen die niet in de winkel terechtkomen krijgen een goede bestemming: van Roemenië tot Nederlandse uitgeverijen die zitten springen om oud papier. En alle uiteindelijke opbrengsten gaan naar goede doelen in Oegstgeest.

Nieuwe plek

“We merken dat veel klanten met de vraag zitten of de SOEK een goede nieuwe plek gaat vinden in Oegstgeest. 

De eerlijkheid gebied te zeggen dat we dat helaas nog steeds niet weten. We gaan er wel vanuit dat we ook kerst 2022 nog gaan vieren in ons huidige pand.”


Kerst

Over kerst gesproken: de SOEK zal vanaf gaat vanaf woensdag 3 november weer omgetoverd zijn in kerstsfeer. “Onze centrale ruimte wordt een gezellige kerstmarkt. De overige verkoop van speelgoed, kleding, boeken en keukeninrichting gaat uiteraard ook gewoon door. We zien u graag in de SOEK op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag!”


Voordelig naar Het Trefpunt met combi-deals

WARMOND n Theater Het Trefpunt verkoopt sinds kort twee interessante en goed geprijsde combi-deals via hun website.

Theater Het Trefpunt merkt dat het publiek nog wat voorzichtig is en komt met een mooi aanbod. Er zijn twee combinatiepakketten samengesteld waar de bezoeker verspreid over het seizoen drie voorstellingen bezoekt. Dit alles tegen een interessante korting.

Het ene pakket bevat toneel, cabaret en muziek. Zo maakt het publiek kennis met drie verschillende theaterdisciplines. 

Het andere pakket bestaat uit hedendaagse muziek gebracht door drie fantastische zangeressen. Nederlands- en Engelstalig, poppy en klassiek, het zit er allemaal bij.


De pakketten worden aangeboden met een korting van maar liefst 25 procent op de totaalprijs. 

Voor artiesten en data zie theaterhettrefpunt.nl