Afbeelding
Foto:

Dubbel-expositie in de bibliotheek

kunst n In oktober, november en december is er weer een nieuwe dubbel-expositie in de bibliotheek. Ditmaal van Anna-Art en Herma Kampschuur.


 Anna-Art

Anna schildert de natuur en dieren. Het leuke en grappige van dieren en het mooie en sfeervolle van de natuur probeert Anna weer te geven.

In de vitrines liggen leuke kleine schilderijtjes van vogels, vlinders en andere dieren.

Anna heeft verschillende opleidingen genoten in tekenen, schilderen, aquarelleren en beeldhouwen. Ze schildert met zand, aarde, steentjes, acryl, aquarel en H2oil verf.

galeriebeeldschoon.nl


Herma Kampschuur

Het werk van Herma Kampschuur is een mengeling van stijlen waarvan realisme een van de meest voorkomende.

Meestal begint zij met een 'realistisch' onderwerp waarna zij het los laat en intuïtief verder gaat. Hierdoor is het eindproduct altijd een verrassing. Kleurgebruik is een belangrijk onderdeel voor Herma. Haar inspiratie haalt zij vaak uit de natuur, zoals bloemen/vogels, maar ook uit het boeddhisme en de spiritualiteit.

Naast het vrije werken neemt Herma ook opdrachten aan en geeft met veel liefde schilderlessen en workshops. Andere mensen helpen om plezier te halen uit creativiteit is enorm fijn.

www.hermakampschuur.nl


Opruimactie Bos van Bosman

opruimen n Woensdag 20 oktober heeft de Leidse Vogelwijk de 48ste editie van de jaarlijkse Bos van Bosman opruimactie. Kinderen en kleinkinderen uit deze wijk zijn van harte welkom om ook in deze herfstvakantie weer samen met hun familie aan de slag te gaan met de jaarlijkse schoonmaakbeurt van dit prachtige stukje Leids groen. Verzamelen om 10.00 uur bij de milieubakken bij het veldje aan de Leeuwerikstraat. Om 11.30 zijn er weer de traditionele pannenkoeken.

Afbeelding