Introductiecursus badminton

BADMINTON n Badmintonclub Voorhout (Bacluvo) organiseert een vierweekse Introductiecursus voor beginnende badmintonners. Onder leiding van een trainer worden de eerste technieken en spelregels bijgebracht met oefeningen en partijtjes.

Voor wie: Volwassenen die kennis willen maken met badminton

Wanneer: 4, 11, 18 en 25 oktober

Tijd: 20.20 tot 21.00 uur

Waar: Sporthal de Tulp, Voorhout

Voor slechts €25,- kan iedereen deelnemen; dit is inclusief het gebruik van een racket en shuttles en de mogelijkheid om na de training vrij te spelen voor de rest van de avond.

Aanmelden (voor 1 oktober) of meer informatie: voorzitter@bacluvo.nl.

www.bacluvo.nl


Proeflessen 

muziek n Bergen Muziek, waar inmiddels 26 docenten actief zijn voor meer dan 400 leerlingen, heeft het aanbod uit kunnen breiden met trompet- en trombone-lessen en produceer-lessen.

Op woensdag 29 september zal Dirk Beets proeflessen trompet en trombone geven, op vrijdag 1 oktober geeft Marc Bandecchi proeflessen ‘produceren’.

Meer informatie op www.bergenmuziek.nl, of mail naar joost@bergenmuziek.nl.


Muziek als stimulans

muziek n De Mirtetak, Centrum voor Muziek en Ontwikkeling, start weer Muziek voor peuters en kleuters.

Vanaf vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober zijn er superleuke lessen Muziek op Schoot (1 - 4 jaar) voor ouder en kind, waarin deelnemers zingen, dansen en spelen op instrumentjes. 


Ook de cursus Dans en speel je mee voor kids vanaf 3½- 6 jaar met ouders start weer op zaterdag 2 oktober. Hierin spelen begeleiders op verschillende instrumenten, onder andere de ukelele en djembe. De les wordt gegeven in Sunterra, Clusiushof 7. Open les kan ook. www.mirtetak.nl.


Burendag

ontmoeting n Een aantal enthousiaste buurtgenoten uit de omgeving Rozenlaan/Narcissenlaan heeft het initiatief genomen om een gezellige Burendag op zaterdag 25 september te organiseren met behulp van financiële ondersteuning van het Oranje Fonds.

Het wordt een feestelijke spel- en doe-dag voor jong en oud uit de buurt om onderlinge contacten te bevorderen. Van 12.00 tot 16.00 is er een programma op het speelveld achter Rozenlaan/Narcissenlaan. Er wordt begonnen met een kinderoptocht. Ook worden er sportieve spelletjes gedaan en worden er bankjes opgeknapt.

Info: Jenny Grandia j.p.c.grandia@casema.nl 0649906629 of Barbara Faas 0633750479