Wandeling met ruimte

wandelen n  Samen wandelen met alle ruimte: ruimte voor onderlinge veiligheid, ruimte voor ontmoeting en gesprek, ruimte voor genieten van wat Oegstgeest aan moois te bieden heeft. 

Tjeerd Heslinga neemt belangstellende Oegstgeestenaren, na een kop koffie of thee, mee naar mooie plekjes in Oegstgeest en vertelt er iets over. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur, maar wie dat te lang vindt is natuurlijk vrij om eerder terug te gaan.

Datum: 24 september 2021

Startpunt: Rehobothkerk, Lijtweg 1

Tijd: 19.30 – 21.00 uur (of vroeger terug)

Aanmelden bij Reina Albracht, tel. 06 21 95 45 51, reina.albracht@ziggo.nl


Deze wandeling wordt georganiseerd in het kader van het activiteitenprogramma van de Raad van Kerken met als overkoepelend thema Speelruimte.


Voortuin-rommelmarkt

burendag n Op zaterdag 25 september wordt er weer een gezellige voortuin-rommelmarkt georganiseerd in de wijk Buitenlust.

Tussen 11.00 en 17.00 uur vullen de voortuinen van de gezellige straatjes in de Indische Buurt zich met allerlei spulletjes en kleding die de bewoners kwijt willen. Maar liefst 55 tuinen hebben zich tot nu toe aangemeld.
Iedereen is welkom om even te komen snuffelen in deze gemoedelijke buurt.

Op diverse plekken zijn ook lekkere hapjes te krijgen. Zo ia ook de buurtvereniging met een kraam met hamburgers en saté op de markt te vinden.

Voor aanmelding van een kraam of informatie: c_van_ingen_schenau@hotmail.com of gooi een briefje in de bus bij Javastraat 40.