Het nieuwe erelid, Sven de Ruijter, met daarachter de andere ereleden van korfbalvereniging Fiks.
Het nieuwe erelid, Sven de Ruijter, met daarachter de andere ereleden van korfbalvereniging Fiks. Foto: Wim van Tuijl

Sven de Ruijter benoemd tot erelid CKV Fiks

Korfbal n Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld, kon eindelijk de huldiging van ex-voorzitter Sven de Ruijter plaatsvinden.


Na de wedstrijd tegen Fiks 1 sprak Nico van Welzen hem afgelopen zaterdag toe, waarbij hij terugblikte op de grote verdiensten van Sven tijdens zijn voorzitterschap.

 

De grote gezelligheid maakte mij steeds weer blij

Nico noemde onder meer de grote renovatie van het complex aan de Van Houdringelaan en de enorme sprong voorwaarts van de selectie, die tijdens zijn functie als voorzitter tot stand kwamen. Hij was tevens betrokken bij de oprichting van de huidige sponsorcommissie die veel nieuwe sponsors wierf voor de vereniging. “Ik heb hier het bord met de namen van ereleden. Daaraan is een nieuwe naam toegevoegd: ‘Sven de Ruijter’”, complimenteerde Nico het nieuwe erelid. 

Sven was blij verrast. De vraag wat voor hem een hoogtepunt was? “De zaterdagen waarop het bij Fiks enorm bruist van leven, zoals wedstrijden en vele publiek. De grote gezelligheid maakte mij steeds weer blij.”
"Sven, hartelijk dank voor al je inzet als voorzitter tijdens twee perioden: vier jaar en later ruim zeven jaar", lieten alle aanwezigen weten.