Twee veteranen elftallen in Hoofdklasse

hockey n Het nieuwe hockey seizoen dat afgelopen zondag van start ging heeft voor LOHC een speciale lading nu zowel Vet A 35+ als Vet A 45+ op hoogste podium acteren: De Hoofdklasse.

Niet eerder speelden er twee teams van LOHC tegelijk in de Hoofdklasse. Sander Vinkesteijn: “Dit is goed voor de club, we willen dit seizoen ook meer dan ooit als voorbeeld voor onze jeugd fungeren.” Vet A 35+ Won in het voorprogramma met 2-0 van Rood-Wit. Daarna was het de beurt aan Vet A 45+ - zij moesten het opnemen tegen voormalig kampioen Zoetermeer. “Ik merkte dat er spanning zat op de groep, voor velen van hen was dit de eerste keer op het hoogste niveau, gelukkig heb ik als oud-international wel die ervaring, en kon ik de jongens bij de hand nemen”, aldus Hesus Witsenburg. Binnen 15 minuten stond de 2-0 op het bord. Sportpark de Krogt ontplofte toen de ploeg in het derde kwart met de 3-0 en 4-0 de wedstrijd in het slot gooit. Volgende week wacht het duel tegen HDM in de Hofstad.


Burendag Rozenlaan/Narcissenlaan 

ontmoeting n Een aantal enthousiaste buurtgenoten uit de omgeving Rozenlaan/Narcissenlaan heeft het initiatief genomen om een gezellige Burendag op zaterdag 25 september te organiseren met behulp van financiële ondersteuning van het Oranje Fonds.

Het wordt een feestelijke spel- en doe-dag voor jong en oud uit de buurt om onderlinge contacten te bevorderen.

Van 12.00 tot 16.00 is er een programma op het speelveld achter Rozenlaan/Narcissenlaan. Er wordt begonnen met een kinderoptocht. Ook worden er sportieve spelletjes gedaan en worden er bankjes opgeknapt.

Info: Jenny Grandia j.p.c.grandia@casema.nl 0649906629 of Barbara Faas 0633750479