Afbeelding
Foto:

Kom in beweging: gezellig en gezond

hardlopen n Buiten is het nog zomers warm maar de zomerperiode is toch echt afgelopen. Tijd om de conditie weer op peil te brengen. Dat kan bij Loopgroep Oegstgeest.

Of je nu van wandelen houdt, een ervaren hardloper bent, je aan het voorbereiden bent voor een marathon of juist wilt starten met hardlopen: het kan allemaal bij Loopgroep Oegstgeest. Samen in beweging komen is niet alleen gezond maar ook gezellig. Gegarandeerd dat je nieuwe paadjes in Oegstgeest en omgeving leert kennen en nieuwe loopvrienden maakt. De trainingen voor wandelaars en hardlopers zijn op woensdagavond en zondagochtend vanaf het clubhuis van tafeltennisvereniging Pecos. 


Op donderdagavond is er voor beide groepen ook een Bootcamp op een wisselende locatie in Oegstgeest. Op vrijdagavond zijn er hardlooptrainingen op de atletiekbaan van Leiden Atletiek bij het Leidse Hout. En hou je meer van trailen, hardlopen in de natuur, ook dan kun je bij de loopgroep terecht.


Kijk op de website van de loopgroep (www.loopgroepoegstgeest.nl) voor meer informatie. Aanmelden voor het wandelen en voor het hardlopen kan via meelopen@loopgroepoegstgeest.nl. In oktober start bovendien weer een Basiscursus Hardlopen; aanmelden hiervoor kan van basiscursus@loopgroepoegstgeest.nl