Afbeelding
Foto: Gedeon Stol

Werkzaamheden Warmonderhek-brug gestart

verkeer n Het project om de Warmonderhekbrug te vervangen is nu echt gestart. 

Op woensdagochtend 1 september werd even na half negen het eerste deel van het hek weggetakeld. (Foto Gedeon Stol)

Vanaf 6 september (tot en met 19 september) is autoverkeer naar Warmond (Oranje Nassaulaan) niet mogelijk vanuit Oegstgeest (Abtspoelweg / N444). 

Van 20 september tot 18 oktober is de brug geheel afgesloten en is er geen autoverkeer mogelijk van Warmond naar Oegstgeest en van Oegstgeest naar Warmond. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen er nog wel door.
Daarna zal de brug gesloopt worden en zal de nieuwe brug gebouwd worden.


Vijftien jaar Bibliotheek Bollenstreek

jubileum n Dit jaar bestaat de Bibliotheek Bollenstreek vijftien jaar en dat wordt gevierd.

Voor de jongste leden is op 18 september een speciale KidsDag georganiseerd in alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek. Kinderen kunnen komen speuren of spelletjes spelen bij een bibliotheek in de buurt.

Met de superheldenspeurtocht door de bibliotheek gaan kinderen op zoek naar hun favoriete boekenheld. Van Nijntje tot Harry Potter! Grote boekenhelden als Bob de Bouwer, Kikker, Vos en Haas, Winnie de Poeh en Jip en Janneke komen allemaal voorbij in deze speurtocht.

Met de speurkaart die verkrijgbaar is bij de bibliotheek kan het speuren beginnen. Bij inlevering van een volle kaart ligt er een cadeautje klaar bij de balie.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. 

www.bibliotheekbollenstreek.nl

Lange Voort 2 T, (071) 523 7351


SpeelRuimte

DePaulus n SpeelRuimte is een groep voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 - 30 maanden oud. Er zijn acht speelochtenden met kind en twee onlinebijeenkomsten voor ouders waarin gesproken wordt over thema's in de opvoeding zoals de verzorging, zelfstandig spelen en lastige sociale situaties. Wo 10.00 - 11.30 uur. 29 september t/m 24 november intheirowntime.nl/speelruimte.