Afbeelding
Foto: Emma Scheeren

GDT neemt afscheid van Christine Seckel-Chia

onderwijs n Op vrijdag 16 juli heeft de Gevers Deutz Terweeschool nog een afscheid gevierd dat in de krant mag. Christine Seckel-Chia is tien jaar op de GDT de voorzitter van de Ouderraad geweest.

Ze is begonnen toen haar oudste zoon Julian op de GDT startte en haar jongste zoon Derek nam vorige week afscheid van de basisschool en gaat naar het voortgezet onderwijs.

"Christine is een geweldige gedreven en gepassioneerde persoonlijkheid. Haar kracht om nieuwe ouders en teamleden bij school te betrekken en zich thuis te laten voelen is echt bijzonder", zo laat één van de leerkrachten weten. "Ze heeft de afgelopen tien jaar alle activiteiten en festiviteiten fantastisch georganiseerd, en heeft daarmee het team van de GDT heel veel werk uit handen genomen."

Vrijdag 16 juli werd ze thuis opgehaald en is ze met een draagstoel door de straten van Oegstgeest naar de GDT gedragen.

Een prachtig en emotioneel moment waar ze absoluut mee verrast werd. Ze had geen tijd meer om een mooie jurk aan te trekken: in haar sportkleren werd ze meegenomen.

De ouders van de ouderraad hebben een geweldig afscheid voor haar georganiseerd met een lied gezongen door de kinderen, bloemen, cadeaus en een filmpje met daarin allemaal lieve boodschappen van ouders, kinderen en teamleden. "Wat zullen we haar enorm gaan missen, Christine bedankt!"