De bewegingsagoog en de fysiotherapeuten van de verblijfsafdelingen hebben een inzamelingsactie gehouden voor een fietstrainer.
De bewegingsagoog en de fysiotherapeuten van de verblijfsafdelingen hebben een inzamelingsactie gehouden voor een fietstrainer. Foto:

Inzamelingsactie nieuwe fietstrainer van Wijckerslooth

fietstrainer n De afgelopen maanden hebben de bewegingsagoog en fysiotherapeuten van de verblijfsafdelingen van Van Wijckerslooth van Marente, Yara Haasnoot, Ellen Ricke en Marieke Faber, een inzamelingsactie gehouden voor een nieuwe fietstrainer.

Hiervoor zijn sponsoren aangeschreven, hebben de kinderen van groep 4 en 6 van de Lichtwijzer een sponsorfietstocht rond Van Wijckerslooth gefietst en als kers op de taart een fietsmarathon, door en voor de bewoners, op 24 juni. Hier was de Thera-trainer al te testen en te bewonderen, door familie, vrienden, bewoners en personeel van Van Wijckerslooth.


Cheque

Vrijdagochtend 16 juli mochten de organisatoren de cheque in ontvangst nemen namens het bestuur en alle vrijwilligers van Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout. Dirk Dekker namens het bestuur en Lex Swinkels, vrijwilliger bij Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout maar ook bij het Herinneringsmuseum van Van Wijckerslooth, overhandigden het fantastische bedrag van €1000,- .


'Ook extra fiets accessoires en toegang tot maar liefst 600 fietsroutes


"De teller van de actie staat boven de €5000,- door deze fantastische samenwerking. We hebben er samen voor gezorgd dat de fiets er gaat komen. We zijn positief verrast door het mooie bedrag wat ons de kans geeft om niet alleen de fiets te financieren maar ook extra fiets-accessoires en toegang tot maar liefst 600 fietsroutes", aldus Yara, Ellen en Marieke.