Allerlei gespreksonderwerpen kwamen langs op het terras van het Koetshuis Oud Poelgeest. De Zonnebloemgasten vonden het heerlijk om na zo’n lange periode weer bij elkaar te zijn.
Allerlei gespreksonderwerpen kwamen langs op het terras van het Koetshuis Oud Poelgeest. De Zonnebloemgasten vonden het heerlijk om na zo’n lange periode weer bij elkaar te zijn. Foto:

De Zonnebloem te gast bij Koetshuis

ontmoeting n Na lange tijd konden de deelnemers van de Zonnebloem Oegstgeest elkaar op 12 juli weer ontmoeten.

Het zonnetje scheen bescheiden en op het terras van het Koetshuis Oud Poelgeest genoot een kleine groep deelnemers samen van koffie of thee met appeltaart. Het was de eerste samenkomst van in totaal vier koffie-ochtenden. Wat was er veel te bespreken. Allerlei onderwerpen kwamen langs.

Sommige deelnemers werden door de voorzitter rondgereden in de rolstoel, anderen maakten een ommetje met een vrijwilliger om het kasteel. De tijd vloog om en om twaalf uur kwamen de chauffeur-vrijwilligers weer langs om iedereen veilig thuis te brengen. 

Kijk voor meer info over Zonnebloem Oegstgeest op www.zonnebloem.nl/oegstgeest of neem telefonisch contact op met de secretaris via (071) 522 76 57.