De Blauwe PlusBus

senioren n De vroegere PlusBus gaat weer uitstapjes rijden. Wel in een nieuw jasje en heet nu ‘De Blauwe PlusBus’.

"Komt u zelf niet makkelijk meer de deur uit voor een leuk uitstapje? En heeft u hier wel behoefte aan? Dan is ‘De Blauwe PlusBus’ wellicht iets voor u!" zo laat de organisatie weten.

Een vroegere deelneemster belde met Ivonne Janka (vrijwilligersmakelaar Radius) of de PlusBus van vroeger niet opnieuw kon gaan rijden. Omdat Radius daarvoor geen bus meer heeft, belde Ivonne met Cor de Jongh (Stichting Recreatie en Vervoer) met de vraag of zij wellicht met Radius een samenwerking kunnen aangaan. Het gesprek heeft ertoe geleidt dat beide Stichtingen voor de inwoners van Oegstgeest, die niet of nauwelijks een uitstapje maken, een leuk maandelijks aanbod gaan aanbieden onder de naam ‘De Blauwe PlusBus’.

Het eerste uitstapje is op dinsdag 27 juli naar de jaarmarkt in Katwijk. Verzamelen om 10.00 uur in de flat Haeswijk, President Kennedylaan 141. "We drinken daar eerst gezellig een kopje koffie of thee." Vervolgens op vrijdag 13 augustus met de strandrups rijden en 26 augustus naar de jaarmarkt in Hillegom. 

Wie mee wil kan zich vanaf vrijdag 16 juli opgeven (voor max. 2 personen tegelijk) via 071 707 42 00 (ma t/m vrij van 8.30 tot 12.30 uur). Vanwege een minimum aantal deelnemers gaat het uitje pas door als dit door een ‘Blauwe PlusBus' medewerker is bevestigd.