Webinar Vrouw en Overgang

themabijeenkomst n Opvliegers, slecht slapen, gewrichts- en spierpijn, stemmingswisselingen. Dit zijn slechts enkele klachten waarin veel vrouwen zich zullen herkennen. Daarom organiseert Marente een online themabijeenkomst Vrouw & Overgang op woensdag 30 juni van 19.30 tot 21.00 uur.

De overgangsconsulente geeft informatie over klachten en veranderingen die vrouwen kunnen verwachten tijdens de overgang. Ook vertelt zij over de mooie kant van de overgang.


De meeste van bovengenoemde klachten worden veroorzaakt door een schommelende hormoonhuishouding en komen vaak voor bij vrouwen in de overgang.

"Tijdens de online themabijeenkomst krijgt u inzicht in de verschillende stadia van de overgang.


Inzicht in de verschillende stadia van de overgang

De overgangsconsulente geeft u informatie over de klachten en de veranderingen die u kunt verwachten. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, osteoporose, verandering van huid en haar en andere ongemakken. Maar u ontdekt ook de mooie kant van de overgang. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen", aldus Marente.


Inschrijving en informatie

De themabijeenkomst wordt georganiseerd op woensdag 30 juni van 19.30 tot 21.00 uur. Voor medewerkers van Marente zijn er geen kosten aan verbonden. Leden betalen € 7,50 en voor niet-leden betalen € 15,-.

Meer informatie of aanmelden: neem tijdens kantooruren contact op met de afdeling Ledenservice van Marente via 071 409 32 23. Aanmelden kan ook heel eenvoudig via www.marente.nl/cursussen.