Afbeelding
Foto: PR

Radius dansmiddagen

dansen n Op 7 juli gaan de Radius dansmiddagen van Quick Quick Swoo weer beginnen

Deze dansmiddagen hebben lang stil gelegen door de coronamaatregelen van de overheid. "Maar nu versoepelingen doorgevoerd gaan worden, kunnen we weer gaan beginnen. Toegang alleen voor deelnemers die volledig gevaccineerd zijn", laat één van de organisatoren weten.

In verband met bovenstaande dienen deelnemers zich wel van te voren aan te melden bij de coördinator Anton de Vilder via het emailadres: a.de.vilder@kpnplanet.nl.

Na aanmelding krijgen de deelnemers het corona-protocol toegestuurd.

Toegang € 3,-.

Locatie: Radius Welzijn, grote zaal flat Haeswijk, Pres. Kennedylaan 141.


Koffiespeeltuin 30 juni

ontmoeting n De Koffiespeeltuin is de plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten. Iedere keer staat een ander thema centraal, van een ontspannende activiteit tot opvoed- en opgroei informatie.

De koffie staat klaar en kinderen kunnen lekker lezen en spelen in een kindvriendelijke omgeving. Elke laatste woensdag van de maand bij de Bibliotheek van Oegstgeest. Inloop vanaf 09.30 uur, start programma om 10.00 uur.


Coronamaatregelen

"Om ervoor te zorgen dat we veilig bij elkaar kunnen komen, vragen we om je vooraf aan te melden. De koffiespeeltuin is gratis, maar we kunnen vanwege de ruimte maar tien volwassenen tegelijkertijd deel laten nemen. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht", aldus de organisatie.


Feestelijke afsluiting seizoen

De laatste Koffiespeeltuin van het seizoen (30 juni) sluit men feestelijk af. "We mogen eindelijk weer echt bij elkaar komen en daarom leek het ons leuk om de kinderen zich mooi te laten schminken! Er zal speelgoed liggen, een klein knutselwerkje en een schmink artiest voor de kindjes die in de huid willen kruipen van een tijger, eenhoorn of prinses. Natuurlijk staat de koffie en thee met iets gezonds voor de kinderen ook klaar."


De volgende Koffiespeeltuin zal een extra editie zijn op 6 oktober tijdens de Week van de Eenzaamheid en daarna het hele najaar elke laatste woensdag van de maand.


30 juni, 10.00-11.00 uur, Bibliotheek Oegstgeest, Deelname gratis, vooraf aanmelden verplicht. www.bibliotheekbollenstreek.nl