Simone van der Vlugt komt langs

bezoek n Simone van der Vlugt, een van Nederlands bekendste en meest gelezen auteurs, komt zaterdag 19 juni langs bij de Rijnlandse Boekhandel.

Zij signeert haar historische (jeugd)romans en thrillers in de winkel van 12.00 tot 13.00 uur.

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste schrijfsters. Van haar thrillers en historische (jeugd)romans werden miljoenen exemplaren verkocht. Haar boeken verschijnen over de hele wereld, van Duitsland tot China en van Groot-Brittanniƫ tot Australiƫ.

Ook Stine Jensen is die dag aanwezig, vanaf 14.30 uur.


Geen extra terrassen dit jaar

horeca n Omdat de horeca inmiddels weer (beperkt) open mag, zullen er dit jaar geen terrassen worden neergezet in het Irispark, bij de Klinkenbergerplas en in Park Landskroon.

"De terrassen komen dit jaar niet terug", laat een horeca-ondernemer op Facebook weten. "Het was super leuk en het zag er top uit, maar het heeft ook heel veel geld gekost."


Online Koffie+        'BIJ-leren'

leren n Iedereen kent de honingbij, maar wist je dat er in ons land meer dan 350 soorten wilde bijen voorkomen? Van maart tot oktober spelen zich dagelijks de boeiendste taferelen af in de bijenwereld. Op 17 juni van 10.30-12.00 uur organiseert de Bibliotheek Bollenstreek in samen werking met Naturalis een lezing over bijen. Leer waarom ze zo belangrijk zijn, wat ze nodig hebben en hoe ze daarbij geholpen kunnen worden.

Aanmelden kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl