FC Oegstgeest: Oud Papier inzamelpunt 24/7

papier n Tot ergernis van vele Oegstgeestenaren worden er bij de containerplaatsen in het dorp vaak volle of lege dozen neergezet. Dozen die te groot zijn voor de vulopening. "Als u toch de dozen in de auto zet, kan dat veel gemakkelijker", laat een woordvoerder van voetbalvereniging FC Oegstgeest weten.

"Breng het oud papier naar de inzamelplaats bij FC Oegstgeest op de Voscuyl. Dat is de enige inzamelplaats waar u altijd, dus 24 uur per dag, papier kunt brengen. Geen wachttijden, geen vulopeningen die te klein zijn maar gewoon containers waar het papier en karton in gedropt kan worden."

Het corona virus bepaalt nog steeds de regelingen rondom het ophalen van oud papier in onze gemeente. Langzaam wennen we eraan dat het papier niet meer opgehaald wordt. Dat heeft nadelen maar ook voordelen. Iedereen kan het nu op zijn of haar eigen tijd wegbrengen. "Gelukkig constateren wij dat veel inwoners van Oegstgeest de gang naar onze papiercontainers bij de ingang van het sportpark hebben gevonden. Daar is een grote papier inzamelhoek ingericht. U kunt daar uw papier naartoe brengen."


kleding

Er is naast de papiercontainers ook een kledinginzamelpunt, voor als men ook nog oude kleding wil wegbrengen en 'twee vliegen in één klap wil slaan'.


Ga op verzoek van de gemeente niet voor papier alleen naar de milieustraat. Gegeven de drukte daar heeft de gemeente liever dat inwoners hun papier op de inzamelplaatsen aanlevert. Zet geen dozen of papier naast de wijkcontainer van de gemeente. Is deze vol? Rij dan even door naar de Voscuyl. Bij FC Oegstgeest mag het wel naast de containers worden geplaatst. Meerdere malen per dag wordt het papier hier opgeruimd.

"Schrik dus niet van een berg papier. In deze moeilijke tijden steunt u hiermee ook nog eens de voetbalvereniging!"


Voor wie vragen over het ophalen van oud-papier heeft of hulp nodig heeft: oud-papier@fcoegstgeest.nl. De vrijwilligers van FC Oegstgeest nemen dan contact op.